Registreren

Voor KWALITEIT VAN LEVEN!

Kwali-tijd; hét ontzorgmodel voor de verzorgingsbranche

We worden steeds ouder en de overheid maakt steeds meer plannen die er op gericht zijn dat we zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Vaak met de hulp van de vele zo noodzakelijke mantelzorgers en van anderen. Maar gelijktijdig verandert ook de maatschappij waarin we leven, waarin we steeds individualistischer worden en steeds meer “moeten”. Zorg voor een ander wordt daardoor ook steeds meer een opgave. En dat is waar Kwali-tijd om de hoek komt kijken. Zij regelen kwaliteit van leven in de vorm van aandacht en tijd.

Kwali-tijd, acht jaar geleden gestart door Marloes Koopman en Marian van der Helm, is een particulier bureau dat in periodes van zorg persoonlijke begeleiding en ondersteuning biedt aan senioren in Twente en omstreken, waarbij er daadwerkelijk tijd is voor de cliënt. Kwali-tijd biedt begeleiding op maat, waardoor de cliënt de regie kan blijven voeren over zijn of haar eigen leven en langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Tevens vervult Kwali-tijd een belangrijke rol bij de ondersteuning van de (al dan niet overbelaste) mantelzorger. Kwali-tijd biedt professionele mantelzorg en ontzorgt de mantelzorger tijdelijk (bijvoorbeeld tijdens vakanties) of voor een langere periode. Indien er geen familie en/of kinderen zijn, kan er een executeur nodig zijn om te zorgen dat de wensen van de cliënt worden nageleefd in geval van overlijden. Ook daarin voorziet Kwali-tijd.

Gezien de huidige ontwikkelingen op het gebied van seniorenbeleid en de ontwikkelingen binnen Kwali-tijd is Kwali-tijd gestart met het uitrollen van een franchiseformule waarbij het concept wordt aangeboden aan franchisenemers om samen bij te dragen aan het doel om persoonlijke begeleiding te bieden aan senioren.

Met trots wordt de eerste franchisenemer Miranda ter Stal verwelkomd. Voor de regio’s Hengelo en Delden is zij de aangewezen persoon binnen Kwali-tijd. Als mensenmens met gevoel voor menselijke waarden en behoeften staat zij klaar om samen met de cliënt de wensen te bespreken en invulling te geven aan een plezierige oudedag; voor kwaliteit van leven, een luisterend oor en tijd voor persoonlijke aandacht.

Interesse om franchisenemer te worden? Vraag hier informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis