Registreren

LadyLine is op zoek naar ondernemers!

De filosofie van LadyLine is gewichtsverlies alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt, waarbij het resultaat voor lange termijn wordt vastgehouden. Bij een vergelijkend onderzoek van de Universiteit van Wageningen is de LadyLine methode veruit het effectiefst gebleken.

Dit in combinatie met de groeimarkt waarin zij actief is maakt het een aantrekkelijke propositie voor ondernemers.

LadyLine wil aantal franchise vestigingen snel uitbreiden. Voor steden vanaf ca. 60.000 inwoners zoeken wij gedreven ondernemers, vrouwen, die op basis van gebiedsbescherming hun eigen LadyLine vestiging willen starten.

Graag komen we met je in contact om samen met jou te onderzoeken of LadyLine en jij bij elkaar passen.

Vraag hier informatie aan! Voor meer informatie neem contact op met Paul van Wageningen van Franchise Match.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis