Crystal Marbles

Vakantiedip

Na een welverdiende vakantie begint menig ondernemer weer met goede moed en nieuwe energie  aan de dagelijkse activiteiten. Na enkele uren zit je weer in je dagelijkse routine en blijkt dat er wat ‘achterstanden’ zijn opgelopen. Er liggen nog wat rekeningen om te betalen, inkoop voor uw opdrachten moeten gedaan, BTW gereserveerd, de salarissen moeten er weer uit, maar… ook je klanten/debiteuren hadden vakantie… De facturen die je voor de vakantie hebt verstuurd, blijken nog niet betaald. De debiteur moest ook vakantiegeld opnemen en in die periode heeft hij geen omzet gemaakt. De herinneringen zijn uiteraard ook opgeschort en zo vertragen de inkomende betalingen maar zo met een week of drie, of vier, of nog langer! Kortom een vakantiedip met domino-effect.

Extra druk op je cash flow en op het saldo op je betaalrekening! Voordat je dit proces weer op regel hebt, ben je een groot aantal weken en de nodige kosten verder.

Een samenwerking  met Straetus voorkomt dit spanningsveld. Ook tijdens de vakantieperiodes werkt Straetus door. De processen en tijdslijnen van herinneren, aanmanen en desnoods incasso worden stipt in acht genomen. Zo blijft gedurende de vakantie uw cashflow op orde en kan de ondernemer weer doen wat hij het liefste doet. Ondernemen!

Wil jij ook franchisenemer worden bij Straetus? Vraag dan direct informatie aan!

Cees de Feijter
Straetus Twente


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis