Registreren

Financiering voor uw franchisenemer via crowdfunding

Als franchisegever op zoek naar financiering voor een nieuwe partner? Bespaar jezelf tijd en vergeet de bank. Crowfunding is sneller én interessanter, voor u, de ondernemer en de investeerder.

De doorlooptijd bij de bank om aan financiering te raken is lang. Als uw project al in aanmerking komt tenminste, want vaak weigeren banken 'kleine' leningen. Bovendien is de kans groot dat u een hoge rente moet betalen, wat ook niet altijd een optie is. Waarom dus geen crowdfunding? Aanzienlijk lagere rentes, een soepelere doorlooptijd en u krijgt er gratis promotie bij.

Capital Circle heeft al veel ervaring opgebouwd binnen de franchisesector. Ons online financieringsplatform rondde al meerdere Jamin-projecten met succes af. Momenteel staan er nog twee Subway-projecten open en binnenkort werken we samen met onder meer Optivolt, Tabaktief en de Britse keten Crêpe Affaire.

Arrangement

Onze kracht zit 'm onder meer in onze arrangementen. Voor een project stellen we een pakket van voorwaarden op waaraan franchisenemers moeten voldoen. Op die manier is het voor iedereen meteen duidelijk wat de verwachtingen zijn om aan financiering te geraken. U kunt als franchisegever gericht op zoek, de franchisenemer weet gelijk wat van hem verwacht wordt en Capital Circle kan alles gestructureerd begeleiden.

De snelheid van financiering ligt bovendien vrij hoog. De Jamin-winkels waren ruim binnen de looptijd van het project afgerond en ook de Subways doen het erg goed. Het project 'Subway Wageningen' is bijvoorbeeld voor meer dan 85% vol met nog 27 dagen te gaan.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis