Crystal Marbles

6 Gratis onmisbare online tools voor je bedrijf

Geen ondernemer kan zonder de kracht van het internet. Het internet en zijn tools helpen jouw bedrijf groeien op een manier die vroeger ondenkbaar was. Met al die geweldige, gratis tools is het moeilijk kiezen. Wat is een flop en wat is fantastisch? Wij kiezen alvast 6, maar horen veel liever van jou. Wat is jouw favoriete online tool?

  1. Groove

Klantenservice is king. Een e-mail die je niet beantwoordt, leidt tot negatieve online reviews. Groove is een gratis helpdesk software die er voor zorgt dat je geen klantenticket meer mist. De software sluit naadloos aan op je bestaande e-mail server. Je integreert het makkelijk met social media, chat, telefoon en sms-functies. Laat die klant maar komen.

  1. Hootsuite

Social media is geen keuze. Jouw bedrijf overleeft niet zonder. Hootsuite is hét antwoord. Het is een populair social media managementsysteem. Je social media accounts op 1 plek met 1 dashboard.

Plan je social media activiteit voor de dag in. Zelfs als je slaapt, tweet Hootsuite gewoon door. De wereld is 24/7 online en jij nu ook.

  1. Due

Financiële administratie is vaak de achilleshiel van ondernemers. Due biedt uitkomst. Facturen opstellen is super makkelijk. Binnen enkele seconden verstuur je ze al. Due zorgt dat betalingen snel, tijdig en secuur verlopen. Zo ontvang jij snel je hard verdiende geld. Je dashboard houdt  alles overzichtelijk.

  1. Slack

Van alle team chat tools online is Slack absoluut 1 van de besten. Onze favoriete feature is dat jij je chats sorteert en opslaat in aparte channels. Zo vind je ze altijd terug. Niet meer uren rondgraven in je chat history. Wie heeft daar nou tijd voor?

  1. ZOHO Projects

Met Zoho Projects werkt jouw team makkelijk samen, waar jullie ook zijn. Projects creëert meer efficiency met als resultaat dat je werkzaamheden sneller afrondt. De gratis versie heeft een zee aan features.

  1. WE Transfer

Een tool en bedrijf van eigen bodem. We Transfer is een filesharing dienst. Per transfer verstuur je maximaal 2 GB aan data. De interface is intuïtief en ziet er prachtig uit. We Transfer plaatst namelijk alleen de hipste en mooiste advertenties.

Deel jouw favoriet tool met ons!

Wat is jouw favoriete gratis business tool? Staat die hier tussen of verras je ons? Deel je kennis met ons en andere ondernemers via Facebook.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis