BAILINE

Sommigen excuses zijn goed bedacht

Als ik nu meer doorzettingsvermogen had...

Als ik nu meer geld had...

Als ik nu meer tijd had...

Als ik nu die opdracht wel gekregen had...

Als nu de tijden gunstiger waren...

Als ik nu geen hypotheek had...

Als ik nu de kans had...

Als ik nu meer lef had...

Als ik nu geen gezin had...

Als ik nu maar wist hoe...

Als ik nu wat meer zelfvertrouwen had...

Als ik het nu zeker wist...

Als ik...

Dan...

Maar wat als?

Wat als er geen excuses zouden zijn?

Hoe zou het leven er dan uit zien?

Sommige excuses zijn goed bedacht.

Andere zijn ongetwijfeld valide.

Echter ze maken jou en mij niet een-betere-versie-van-jezelf.

Want wat als je voorin de bus zou zitten?

Zodat je zelf kan sturen.

Waar zou jij dan naar toe gaan?


Over Ivo:

Ivo Ouwerkerk – spreker | coach

In de afgelopen 15 jaar heeft Ivo meer dan 10.000 uur professionals getraind, gecoacht en geïnspireerd. Iedere week schrijf ik een column over persoonlijke groei en ondernemerschap. Zijn boek ‘Houthakkers en Brokkenmakers’  is op een prikkelende manier geschreven.

Met zijn straight talks zorgt hij voor inspiratie, een positieve mindset, energie en beweging. In zijn trainingen leert hij ondernemers hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met 1-op-1 coaching laat hij ondernemers en professionals de juiste keuzes maken.

Website: www.ivo-ouwerkerk.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis