BAILINE

6 Redenen om nu je bedrijf te Masterminden

Een Mastermind groep bestaat uit ondernemers en professionals die bij elkaar komen om over hun bedrijf en doelen te praten. Het is een brainstormsessie, een stok achter de deur en training tegelijkertijd.

Of je nou startende franchiser of een ervaren ondernemer bent, een paar dagen weg met je Mastermind groep helpt jou en jouw bedrijf altijd.

  1. Perspectief

Afstand nemen van je routine, werpt een nieuw licht op alles. De emails die altijd om je aandacht schreeuwen, schreeuwen minder hard. Problemen van kantoor die als een steen op de maag lagen, zijn beter verteerbaar.

  1. Kennis delen

De moderne mens ontvangt meer informatie in 1 dag dan de Middeleeuwse mens gedurende zijn gehele leven. Je hebt geen tijd om alles bij te houden. Daarom wissel je informatie uit met je Mastermind groep. Breng zowel jouw aanbevelingen als je wensenlijst in. En kom met een rijkdom aan bruikbare kennis terug.

  1. Geef de ruimte

De dichter Khalil Gibran zei dat in een goed huwelijk je elkaar de ruimte geeft: ‘And stand together, yet not too near together. For the pillars of the temple stand apart.’ Jij en je werknemers zijn de pilaren van jouw bedrijf. Door even weg te gaan, geef je hen ruimte om zich te bewijzen. Jij leert dat je niet alles alleen hoeft te dragen.

  1. De kracht van samen

In een Mastermind groep ontstaat een unieke kracht door jullie denkvermogen samen in te zetten. Gooi een probleem in de groep. Zie hoe de anderen jouw probleem ontleden en oplossingen vinden. Ideeën waar jij in je eentje nooit op was gekomen.

  1. Focus

Om te voorkomen dat jouw Mastermind verzandt in bijzaken, brengen jij en de andere leden ieder een helder, eigen doel mee. Hoe begrensder het doel, des te groter de focus, des te kleiner de afleiding en des te meer antwoorden je krijgt.

  1. Ontmoetingen

Tijdens een paar dagen weg, leer je elkaar kennen. Je ziet elkaar zonder makeup, voor je eerste kop koffie of als je er even doorheen zit. Je ontmoet vrienden en misschien vijanden, maar je ontmoet er echte mensen. Niet alleen het mooie plaatje dat wij vaak presenteren.

Open your Mastermind

Ontkoppel van je dagelijkse routine. Open je geest. Met je Mastermind groep ontwikkel jij nieuwe ideeën voor jouw bedrijf die je niet eerder voor mogelijk hield.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis