Registreren

11 dagelijkse gewoontes van succesvolle ondernemers

Sociale netwerken zijn niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Het lezen en plaatsen van berichten op Facebook, LinkedIn of blogs op je bedrijfswebsite is inmiddels voor velen een wekelijkse activiteit geworden.

Grote multinationals zoals onder andere Philips, AEGON, Shell en PostNL hebben speciale afdelingen die het sociale web afzoeken en mensen beïnvloeden, en niet in de laatste plaats, hun online imago beheren.

Maar wat schiet jij als ondernemer of franchisenemer er nou mee op? Jij hebt geen team die het allemaal voor jou kan beheren etc. Waar moet ik beginnen en waar eindigt het? Hoe monitor ik het en hou ik het overzichtelijk?

Als jij voor jezelf, jouw bedrijf of product ook meer wilt halen uit sociale netwerken is het goed om te weten dat bij The Franchise Academy social media geïntegreerd is binnen alle onderwerpen.

Je kunt tegenwoordig niet meer om social media heen. Ten eerste natuurlijk omdat jouw doelgroepen dagelijks op deze sociale platformen zitten, en niet alleen op Facebook, Twitter of LinkedIn, maar ook in WhatsApp groepen of Instagram. Ten tweede omdat social media ontzettend veel voordelen brengt voor jouw bedrijf.

Misschien plaats jij soms weleens wat berichten op Twitter of Facebook. Echter, een goede social media strategie moet consequent uitgevoerd worden: van strategie tot operatie!

Dat is waarom onze TFA Bootcamps de social media volledig integreert. Of het nu gaat om de mensen, marketing, jouw product, of de financiën, wij behandelen al deze aspecten vanuit de social media invalshoek.

Als Online Media specialist behandel ik de laatste marktontwikkelingen en geef je ‘Tips & Tricks’ hoe je van Online Media efficiënt gebruik kunt maken en vertel ik je de ‘in & outs’ van de mogelijkheden van de verschillende technieken.

Zowel startende ondernemers, maar ook de gevestigde (franchise) ondernemers, franchisegevers en professionals zijn van harte welkom. Voorkennis inzake social media is niet écht vereist.

Bekijk de onderwerpen t/m eind mei 2016 op onze TFA website:http://thefranchiseacademy.nl/bootcamps/bootcamp-basic en wat de Bootcamps voor jou kunnen betekenen. De kosten zijn 95,00 euro excl. BTW per Bootcamp. Hopelijk tot binnenkort!

Met een ondernemende groet,

Gary Hartmann | Social Media Specialist


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis